thresds x-deling
Threads sine nye funksjoner gjør det enkelt å publisere til X og Instagram. Bilde: Threads/ITavisen

Annonse


Kan X-trikset redde “Threads”?

“En undersøkelse avslører at mindre enn en tiendel av kontoene er dalig aktive på mikroblogg-samfunnet. Det avslører tall fra Similarweb og Sensor Tower, sitert av CNN.”

Er Threads allerede dødt?

“Threads fikk stor oppmerksomhet og mange brukere som var nysgjerrige rett etter lanseringen for en drøy måned siden og nådde 100 millioner brukere etter fem dager, men nå ser det altså ut til at festen er over,” meldte vi 7. august.

Hva kan så tjenesten gjøre for å redde seg selv fra å bli en komplett ørken med inaktive kontoer etter den eksplosive starten med stor interesse – hva med å koble seg litt mot X? På mobilen (og trolig web-en), og dette er bekreftet med iPhone, så dukker det nå opp et lite papirfly-ikon – ved å trykke på det kan man sende “tråden” sin til “X” i stedet, eller kanskje publisere dobbelt-opp. Morsomt er det at Threads omtaler funksjonen som å “tweets,” men bruker i det minste X-logoen.

Også “send til Instagram” er integrert, en naturlig forbedring all den tid Instagram er dypt integrert mot Threads. I tillegg kan jo den påståtte fighten mellom Elon Musk og Mark Zuckerberg hjelpe, men nå har hele saken endt i en parodi på seg selv der ingen parter later til å være seriøse. I det minste får begge merkevarer oppmerksomhet, men Musk får mest.

Annonse