opera one
Opera har lansert One, sin nye nettleser med AI, i ferdig versjon.

Annonse


Nå er den lansert

Opera One er ferdig som beta-programvare.

Dette er den nye nettleseren fra Opera

Vi skrev om den helt nye nettleseren først i april: “Det er mye nytt her, inkludert et oppgradert grensesnitt med modulær tankegang for plass til AI-funksjoner. Nettleseren bruker disse for automatisk å gruppere sammen nettsider som gir mening å sitte sammen. Brukeren kan også manuelt lage “fane-øyer” for sitt innhold om så ønskelig – alt skilles med et tydelig fargerikt design.”

“Både ChatGPT, ChatSonic og AI-funksjonen er aktivert som standard. Sistnevnte viser brukeren hvordan chatbots kan modifisere tekst på en side, eller lage en quiz basert på hva den leser på en nettside. Fra før av har nettleseren musikkspillere for ulike tjenester, lynmeldingstjenester innebygget og arbeidsområder.”

Du vil legge merke til at Opera har sin egen AI, døpt Aria. Aria (du må logge inn på Opera-kontoen din for tilgang) er et samarbeid mellom nettleser-selskapet og OpenAI som står bak ChatGPT. AI-en henter sanntidsinformasjon fra nettet. Aria kan komponere tekst, kode og svare på spørsmål om Opera-produkter. Om man ikke ønsker Aria er ChaGPT og ChatSonic også bakt inn.

Annonse