diablo iv oppdateringer
Det kommer mye mer innhold til Diablo IV i tillegg til konstante feilrettinger og forbedringer brukeren ikke trenger laste ned.

Annonse


Så mye innhold er på vei

Daiblo IV er ikke en gang lansert for alle spillere, kun for de med tidlig tilgang. Det stopper ikke Blizzards Rod Fergusson.

Mye mer innhold på vei – fortsetter med server-patching

Fergusson er spillets producer, og har jo fått med seg den gode kritikken med et Metacritic-snitt på 87 for PC-versjonen. Vi belønnet spillet med 9 av 10. Trolig var nok teamet klar over at de hadde laget et bra spill, for Fergusson bekrefter allerede nå, timer før lanseringen, at det er mye mer innhold på vei. Det vil nok ikke ta så lang tid før du får oppleve det, heller.

Ikke bare kommer sesong 1, men Blizzard utvikler allerede andre sesong for mer innhold og oppdrag. I tillegg jobbes det med den første utvidelsen og de er snart klare til å starte utviklingen av DLC nummer to.

Det er allerede lansert flere forbedringer av spillet som serveres av serverne for de med tidlig tilgang, altså ingen oppdatering av lokal-filene er nødvendig. Blizzards nyeste oppdatering kom til PC i dag og fikser hakking på maskiner med god ytelse og problemet med å taste på eget språk i butikken.

Annonse