dyson 360 vis nav
360 Vis Nav har vi ikke norske pris eller lanseringsdato for, det samme gjelder selskapets nye støvsugere.

Annonse


Se, nå kommer den til i hjørner

Dyson har annonsert en ny robot-støvsuger: “360 Vis Nav”, nye støvsugere, en ny luftrenser og støvsuger med vann.

Endelig ikke rund

Dyson 360 Eye er ikke lenger i salg, men kostet 22 000 kroner tidlig i februar i år, for så å pris-dumpes i mars til under 17 000 kroner. Uansett er oppfølgeren på vei, og den vil nok også selges i USA i motsetning til 360 Eye. Problemet med 360 Eye var ikke bare at den var stor og dyr, men også at den var rundt: da er det naturligvis vanskelig å komme til i hjørnene.

Roboten fungerer med MyDyson-appen og batterilevetiden er opp til 50 minutter. Selvsagt kjører den tilbake til laderen når den er nærme 0 prosent. “Vis Nav” er mindre, kommer til å hjørner, har oppgradert motor med sterkere sugeevne og en kjappere CPU.

Det er foreløpig ingen informasjon om hvor stor oppbevarings-dunken er, hvordan analyseringen av rommet vil fungere og slike ting. Pris? Også ukjent.

Annonse


“Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde” og Dyson V15s sin “Detect Submarine” våtmopp. Bilde: Dyson

Nye støvsugere

Dysons håndholdte støvsugere er dyre, men har mye bra tilbehør, kraftige motorer og imponerende batterilevetid. Det var vår konklusjon da vi anmeldte V15 Detect desember i fjor.

Nå er selskapet aktuelle med Gen5Detect til 949 dollar, altså drøye 10 000 kroner og Gen5outsize (1049 dollar) som har større avfallsdunk og større hode. Lanseringen av de nye støvsugerne er 6. juni. Norske priser og lanseringsdato kommer vi tilbake til når vi vet mer.

Gen5detect.
Dyson Submarine fungerer kun med V15s Detect Submarine og Dyson V12s Detect Slim Submarine.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse