max er lansert i usa
Max ble i dag lansert i USA. Når tjenesten lanseres i Norge i 2024 vet vi ikke, men for 4K vil du nok måtte betale over 200 kroner i måneden.

Annonse


Nå blir 4K dyrt

Warner Bros. Discovery lanserte i dag Max i USA som tidligere meldt.

Målet er å bli størst

“Dette er intet mindre enn alt fra HBO Max og Discovery Plus slått sammen til en stor pakke. Warner Bros. Discovery sier målet er 400 millioner kunder i løpet av en lengre periode, mens det kortsiktige målet er 130 millioner innen 2025,” meldte vi 12. april.

Sammenslåingen er ikke et faktum i Europa før neste år. Når vi får vite mer, inkludert lanseringsdato og pris, vet vi ikke.

Som vi også meldte i dag: “27. juni er datoen Paramount slår sammen strømmetjenestene “Paramount+” (“SkyShowtime” i Norge) og “Showtime” i USA. Planene for Europa er ikke klare enda.”

Annonse


4K koster over 200 kroner

Det vi dog vet er prisen, og det er ikke godt nytt: for det er kun den dyreste pakken som leverer 4K-oppløsning, og prisen er 20 dollar i måneden, altså 220 kroner. Om man kun er villig til å betale drøye 100 eller drøye 160 kroner, får man kun 1080p. At man også får 100 nedlastinger i den dyreste pakken, og kun 30 i den til drøye 160 kroner måneden, er en slu måte å gjøre alt for å at kundene velger den dyreste løsningen.

Vi tror at den reklame-finansierte og “Ultimate” kommer til å gjøre det best: det er tross alt over 100 kroner forskjell på disse. I tillegg er Dolby Atmos og Vision støttet når man går for Ultimate-abonnementet.

Vi er uansett redde for at nå som flere slår sammen sine strømme-tjenester, at prisene vil gå opp da selskapene kan peke på mer innhold.

Annonse