paramount og showtime slås sammen
Paramount+ og Showtime kombineres i USA fra neste måned.

Annonse


Dette er den nye strømme-tjenesten

27. juni er datoen Paramount slår sammen strømmetjenestene “Paramount+” (“SkyShowtime” i Norge) og “Showtime” i USA. Planene for Europa er ikke klare enda.

Øker prisene

Samtidig med annonseringen er det kjent at tjenesten blir dyrere. Vi har ikke norske priser enda, men i dollar øker månedsprisen fra 9,99 dollar til 11,99 dollar. Med dyrere betyr det at du ikke kan velge bort Showtime, men samtidig er det ikke dyrere enn dagens Paramount+ og Showtime-pakke. Samtidig hever Paramount-prisen på “Essential”-abonnementet fra 4,99 dollar til 5,99 dollar.

Showtime-appen kommer til å forsvinne på tampen av året. Showtime på tradisjonell TV kommer til å få en ny merkevare, samtidig som noe Paramount+-innhold kommer til betal-TV i USA for første gang.

Foreløpig ukjent hva som skjer i Europa

Paramount er ikke det eneste selskap som konsoliderer tjenester. Fra før av er det jo kjent at Warner Bros. Discovery lanserer Max i dag, i det minste i USA. Også Disney har planer: senere i år slår de sammen Disney+ og Hulu.

Som nevnt er Paramount+ SkyShowtime i Norge etter lanseringen av Paramount+ mars 2021, med innhold fra Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios og Peacock til Nickelodeon, Shopwtime, Paramount+ og Paramount Pictures.

Annonse