google pixel tablet juni
Pixel Tablet lanseres visstnok måneden etter den avsløres, altså i juni.

Annonse


OPPDATERT: Google kommer Apple i forkjøpet med denne

Google skal avsløre Pixel Tablet 10. mai, men lanseringen skal visstnok ikke skje før måneden etter.

Oppdatert, 18. april, 11:51:

Samtidig med Pixel Tablet-lekkasjen, avslører lekker Jon Prosser at Pixel Fold lanseres 27. juni for 1799 dollar, altså 18 800 kroner. Som med Tablet annonseres enheten 10. mai og kan forhåndsbestilles samme dag. Om Tablet også blir tilgjengelig 27. juni vet vi ikke.

8GB RAM

Det melder 9To5Google som har snakket med ikke-navngitte kilder med kjennskap til Googles planer for deres første nettbrett. Kilden avslører også noen detaljer vi ikke var klar over før, inkludert at den leveres med 8GB RAM og at den er pakket inn i aluminium med en nanokeramisk overflate som minner om porselen ved berøring.

Annonse


Foruten 8GB RAM leveres den med Googles andre-generasjon-brikkesett Tensor G2 og selvsagt Android 13.

En hub for hjemme-kontroll

Per kildene til Google-bloggen fås Pixel Tablet med to ulike lagringsvalg, men uansett hva man velger følger det med en lade-dock som også fungerer som høyttaler. Google vil derfor ikke legge ved en USB C-lader.

Fordi dock-en er en viktig del av produktet, er Googles håp at dette blir en smarthjem-hub-favoritt med Google Assistant. Bloombergs Mark Gurman har tidligere avslørt at Apple også jobber med en lignende smarthjem-hub, dette skal være en HomePod med skjerm mer enn et nettbrett med ekstra høyttaler. Lanseringen er ryktet neste år.

Annonse