kryptolommebok i edge
Microsoft bygger inn en krypto-lommebok i Edge. Selskapet har enn så lenge ikke annonsert funksjonen.

Annonse


Edge blir krypto-lommebok

Microsoft har en veldig spennende ide for Edge.

Denne artikkelen inneholder reklamelenker.

Kan gjøre krypto enda større

Faktisk skal det være mer enn en ide, men noe de aktivt jobber med per skjermbildene av Web3-lommeboken.

Funksjonen? Ethereum innebygget i selskapets nettleser, et produkt Windows i økende grad prøver å overbevise brukerne om å skifte til på ulike måter.

Annonse


Det skal være lagt opp for enkel betaling og mottak av penger, mens private nøkler brukes ved kjøp.

Brukeren eier alt

Microsoft sier om funksjonen lommebøkene (man kan svitsje mellom flere av dem) om at den er “non-custodial.” Det betyr at, i dette tilfellet, så er det du og ikke Edge som kun har tilgang til passord og gjenoppretting-nøkkelen.

Edge oppretter en tilfeldig alfa-nummerisk adresse for å sende og motta kryptovaluta og NFT-er, “du kan også bruke QR-koden til å dele den offentlige adressen din,” forklarer selskapet.

Bitcoin-støtte kan komme

Microsoft samarbeider til og med Consensys for å veksle mellom Ethereum, Dai Stablecoin, Uniswap, USD Coin og Tether Coin. Igjen mangler Bitcoin, men det kan komme på plass senere per koden som er oppdaget.

“Denne alfanumeriske adressen identifiserer lommeboken din og brukes til transaksjoner – som å kjøpe eller motta kryptovaluta. Du kan også bruke QR-koden til å dele den offentlige adressen din,” sier Microsoft.

En smart funksjon

Funksjonen er kun rullet ut til et mindre antall Windows 11 dev-testere.

Dette er interessant, for selv om det er mange apper som gjør det enkelt å sende og motta valuta, men ofte innenfor styrte systemer der tjenesten eier lommeboken, og ikke brukeren. Vi er fremdeles usikre på hvor enkelt det er å flytte midler til en annen tjeneste.

Annonse