Pixel 8 Pro er allerede lekket, og det med en fjerde sensor ingen vet hva skal brukes til.

Annonse


Lekket “Pixel 8 Pro,” men ingen vet hva dette er

Det føles jo ikke lenge siden vi anmeldte Pixel 7 Pro. 21. oktober var datoen.

Her er den visst

Noen måneder er det jo siden, men i mai vil det være som en fjern drøm i denne bransjen.

Og fordi vi vet at Googles store utviklermesse er 10 mai, kan det hende at selskapet allerede da skal vise frem sin kommende toppmodell som de gjorde med syv-serien.

Lanseringen er per lekkerne hos Smartpix andre halvdel i år. Kodenavnene er “Shiba” for Pixel 8 og “Husky” for Pixel 8 Pro. Det er 8 Pro som nå er avslørt, for vi kan ikke huske sist gang en slik Android-lekkasje var feil.

Annonse


Hva gjør den fjerde sensoren?

Per Smartpix har partnerne hos OnLeaks skaffet til veie informasjon om designet, som Smartpix igjen har forvandlet til produktbilder og en 360-video.

Utover at panelet visstnok blir flatere i år, er det en ny sensor under kamera-området og blitzen. Hva den skal brukes til kan vi bare spekulere om – makro eller dybde, kanskje?

Pixel 8 Pro får ny HDR-teknologi

Dette er en enhet med en rundt 6,52 tommer stor skjerm (en god del mindre enn 6,7″ om sant) og selfie-kamera i midten. Den er 12 mm på det tykkeste og måler 162,6 x 76,5 x 8.7 mm.

Foruten dette ventes den å utstyres med Google Tensor G3 som visstnok er basert på Samsungs Exynos 2300.

Ny HDR-teknologi blir trolig en snakkis i år, og Pixel 8 vil være med på “Staggered HDR.” Teknologien henter inn flere eksponeringer samtidig med de samme pikslene. Fordelen er mindre sjanse for uskarpe bilder og tiden det tar å knipset et. Dette ryktet blusset opp allerede i desember i fjor.

Annonse