Elden Ring Shadow of the Erdtree
"Shadow of the Erdtree" er under utvikling til Elden Ring og har foreløpig ingen lanseringsdato.

Annonse


Dette er utvidelsen til giga-spillet

“Shadow of the Erdtree” er FromSoftwares første utvidelse til kritikerroste Elden Ring.

Mer innhold til Elden Ring er under utvikling

Det er svært lite informasjon som deles av studioet utover at pakken er under utvikling.

Med andre ord vil det ta noe tid før fansen kan kaste seg over nytt innhold for spillet. Elden Ring har per inneværende måned solgt over 20 millioner kopier. Det gjør det automatisk til en av de mest verdifulle nye merkevarene i bransjen.

“Reis deg, og la oss gå en ny vei sammen. En kommende utvidelse for #ELDENRING, Shadow of the Erdtree er for tiden under utvikling. Vi håper du ser frem til nye eventyr i Lands Between,” lyder tweeten.

Elden Ring ble lansert februar i 2022 – vi konkluderte følgende lov-ord om spillet da vi anmeldte:

“Alt i alt så er Elden Ring noe så sjeldent som et AAA-spill som føles som det er laget med en ekte kjærlighet og lidenskap for kunsten. Enda den årlige utgaven av FIFA, Call of Duty eller Farming Simulator kan ha aldri så høy kvalitet, føles det først og fremst som om de er laget for å tjene mest mulig penger, ikke fordi noen har en historie og en visjon de vil dele. Det gjør naturligvis at Elden Ring nok ikke er like tilgjengelig som de mer kommersielle spillene, men til gjengjeld får de som er interessert i denne typen spill en virkelig juvel.”

Annonse