cybertruck luftfjæring
De fleste kundene som reserverte sin Cybertruck for flere år siden får nok ikke sin før i 2024 selv om Tesla forsiktig vil starte produksjonen i år. Det er fremdeles ikke bekreftet at Tesla har spikret alle aspekter av kjøretøyet. Bilde: Cybertruck Owners Club

Annonse


Se så høy den er

Endelig lekker det mer og mer om Tesla Cybertruck som ble annonsert i 2019.

Fra viskere til luft-demperne, nå lekker det stadig mer

Det har som vanlig tatt lenger tid enn vanlig med Teslas prosjekt. Flere ganger har selskapet måtte utsette masse-produksjonen. Selskapet har lovt selvkjøring, men har jo måttet utsette også det på sine nåværende kjøretøy.

Nytte-kjøretøyet som er så stort at det ikke er aktuelt å selge den i Europa, selv etter at Tesla vurderte å gjøre den mindre. Bilen er i det siste test-stadiet før masseproduksjonen starter neste år.

Det ble kjent etter at 2023 var året masse-produksjonen skulle starte, men det vil kun produseres få i år. 2024 er året et større antall kunder vil få sine.

Annonse


Vi har tidligere skrevet om den gigantiske vindusviskeren som ble avslørt tidligere denne måneden i et snik-bilde.

Kan heves med opptil 10 cm. mer

Nå har det dukket opp en video, og selv om videoen er “filmet av en potet” (sitat: Electrek). Det erlett å se at demperne kan heve bilen betraktelig.

Det har alltid vært planen å utstyre Cybertruck med luft-dempere som Model S og X, og siden dette er et nytt-kjøretøy ser man at man kan “heise” opp bilen mye. Tesla har tidligere uttalt at bilen kan heises ytterligere 10 cm.

Per “Cybertruck Owners Club” er Cybertruck-en med “oppheisede” dempere i “off-road”-modus.”

Musk tweetet i 2020 at de Tesla jobbet med å forbedre den “dynamiske luftfjæringen”, og avstanden, slik at kjøretøyet kan “sparke rompe” i Baja, California.

Annonse