apple vr/ar-hodesett konsept fra Antonio DeRosa
Apples hodesett nærmer seg med stormskritt med stadige lekkasjer. Konsept: Antonio DeRosa

Annonse


Apple avslørte sitt viktigste produkt i Windows-app

Apple la akkurat ut Apple Music, TV og Devices ut som test-apper i Windows Store.

Du kan laste med ned nå.

Gjør seg klare for lansering, også til Windows

Selskapet må være svært nærme lanseringen av VR/AR-hodesettet. Hvorfor? Fordi det er funnet referanser til produktet i disse appene.

Det bekrefter at Apple ikke er så dumme at de gjør produktet Mac-eksklusivitet: da hadde de gått glipp av det største økosystemet og ikke minst spill-miljøet.

Annonse


En utrolig “glipp” (man kan jo lure) fra et selskap som holder alle kort tett til brystet, ikke minst for nye produkter og ekstra mye for helt nye produktgrupper.

Å kalle dette det viktigste produktet siden iPhone er ingen overdrivelse da det legger opp til en fremtid der vi får AR innebygget i lette og tradisjonelle briller og solbriller. Konsept: Antonio DeRosa.

Dette tror vi er Apples plan

Og rett der i koden står det svar på hvitt “xrOS” og “OSMinRealityOS.”

Det er nemlig ventet at “Reality Pro” (som trolig kun er for utviklere slik at de kan gire opp app-utviklingen) og “Reality One” (som kanskje lanseres sensommeren når det er et stort nok VR/AR-økosystem) er hodesettene, og naturlig nok er RealityOS OS-et selv om også xrOS er tidligere er oppdaget.

xr står for “Extended Reality” noe som skal signalisere VR og AR-støtte. Dette blir trolig Apples markedsføringsbegrep for opplevelsene.

Visstnok skal hodesettet avsløres i juni på WWDC, men vi får se.

Annonse