bilspillet gran turismo 7
Det er ikke 0 prosent sjanse for at Gran Turismo 7 kommer til PC, men ingenting skjer akkurat nå.

Annonse


Håpet knust inntil videre

Gran Turismo 7 er ikke under utvikling til PC.

Sabler ned håpet, inntil videre

I november i år åpnet det seg en mulighet for at bilspillet til Playstation 5 kunne debutere på PC ganske kjapt:

“Selv om studioet har holdt på siden 1998 er de eid av Playstation Studios, så det er opp til Sony om det blir virkelighet, men i en fersk uttalelse sier skaperen av bilserien, Kazunori Yamauchi, at de vurderer en PC-versjon av Gran Turismo 7.”

Nå sier Kazunori Yamauchi, sjef for Polyphony Digital at de ikke utvikler noe som helst for PC akkurat nå: “sjansen er ikke null, men om du lurer på om vi utvikler en PC-versjon, så er svaret nei. Det er ingenting å snakke om.”

Annonse


Var inkludert i lekkasje

Det var i september i fjor at det lekket informasjon om kommende PC-spill.

Det var Nvidia GeForce Experience lekkasjen kom fra, og mange av spillene som ble lekket, ble virkelighet på PC – inkludert God of War.

Den gang skrev vi:

“Blant annet kommer God of War, Ghost of Tsushima, Demon’s Souls remake, Returnal, Ratchet & Clank, Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West og Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Sistnevnte er jo allerede bekreftet av Sony, men om ikke annet styrker oppføringen de andre titlene.”

Annonse