yehandlerparler
Oppkjøpet ferdigstilles i løpet av vinteren.

Annonse


OPPDATERT: Ye kjøper ikke Parler

Det har vært stille fra Parler etter at de ble blokkert fra samtlige app-butikken og utestengt fra serverne hos Amazon i januar 2021.

Oppdatert, 3. desember, 00:21:

De to partene har blitt enige om å kansellere oppkjøpet. Beskjeden kommer etter en rekke bisarre opptredener av Ye og utestengelse fra Twitter etter deling av nazi-materiale.

“Vil endre verden”

Nå prøver artisten og designeren, som nå heter Ye, å gjenopplive tjenesten som opplevde en eksplosiv vekst før den ble stengt av plattform-eierne.

Annonse


Ye har blitt den rikeste svarte mannen i historien gjennom musikk og klær og tar et dristig standpunkt mot sensur fra “Big Tech”, og bruker sitt vidtrekkende talenter til å lede kampen for å skape et virkelig ikke-kansellerbart miljø.

Pressemelding
Kanye West er nå kjent som Ye.

Her følger du Ye

I en pressemelding avslører det at handelen snart er i boks og at West handler tjensten fra selskapet Parlement Technologies.

Parler er tilgjengelig på nettet, og Ye sin profil, som ble opprettet i dag har foreløpig 194 følgere – selv følger han kun en profil.

Sluttføres i fjerde kvartal

Parlement Technologies-sjef George Farmer sier at handelen “vil endre verden, og forandre måten verden ser på ytringsfrihet.”

I pressemeldingen opplyses det at kjøpet skal sluttføres i fjerde kvartal i år, og at Parlament skal stå for teknisk støtte – Ye skal også bruke selskapets egne sky-servere.

Nok en gang beviser Ye at han er ett skritt foran den gamle medienarrativet. Parlament er beæret over å hjelpe ham med å nå sine mål.

Pressemelding

Annonse