elonmusksierhanskallagemobilomdetteskjer
Om Musk blir presset opp i et hjørne sier han at han skal lage sin egen mobil. Bilde: Tesla/YouTube

Annonse


Om Twitter blir kastet ut av Apple og Google skal Musk lage egen mobil

På spørsmålet om hva Elon Musk gjør om Apple og Google kaster Twitter ut fra sine app-butikker er svaret mildt sagt interessant.

Hva skal til for at “Musk Phone” blir virkelighet?

Det er nesten så vi håper de to kaster ut Musks app nå, for Tesla- og SpaceX-sjefen sier han vil måtte lage sin egen mobil om så skjer. Dette kommer tilfeldigvis etter at Jack Dorsey, Twitters grunnlegger, foreslo at “vi trenger et nytt mobil-OS som kun kjører web-en.”

Hva som skal til for at så drastiske grep skjer er usikkert, men interessant nok har Phil Schiller, tidligere “Senior Vice President of Worldwide Product Marketing”, trukket sin Twitter-konto etter at Musk tok over. Schiller har nå tittelen “Apple Fellow.”

“Gjør det uansett”

Donald Trump sin konto er tilbake på Twitter, men Trump selv har ikke brukt plattformen etter at han ble kastet ut. Den tidligere presidenten har i stedet avtaler for å være aktiv på Truth Social som foreløpig ikke er tilgjengelig internasjonalt.

Uansett mener YouTube-er “The Quartering” at Musk uansett bør lage sin egen mobil, og et økosystem, for som han påpeker å kunne konkurrere mot Google og Apple som personligheten mener skattelegger hele nettet.

Annonse