microsoftharrettetprinterfeiliwindows112022
Microsoft har omsider rettet en alvorlig printer-feil i Windows 11 2022 og har derfor startet å rulle ut den store oppdateringen til berørte maskiner igjen. Bilde: Microsoft

Annonse


Åpner kranene igjen

tampen av september stoppet Microsoft utrullingen av Windows 11 2022-oppdateringen.

Microsoft sliter mer printer-systemet i Windows

Den gang skrev vi om printer-problemene at:

“Det er en god ting om du er avhengig av printeren din, da det nok en gang er problemer. Denne gang er det ikke slik at det ikke er mulig å printe i det hele tatt, neida. Microsoft ønsker i stedet å gjøre det interessant, så ingen ekstra-funksjoner som printing på begge sider og med farger fungerer. Selskapet beskriver selv symptomene, med andre ord er det klar over feilen.”

Og videre at:

“Apropos oppgraderinger så har Microsoft stoppet å tilby maskiner som bruker Microsoft IPP Class- eller Universal Print Class-driver til printeren. Det spiller ingen rolle om printeren fungerer eller ikke.”

Annonse


Gjør du dette blir Windows 11 gaming-ytelsen bedre.

Det er flere problemer som innebærer utrullings-blokkering

Nå har Microsoft altså rettet dette problemet og er klare til å tilby den nyeste stor-oppdateringen til også disse maskinene, men det er flere feil, også relatert til lyd-opptak som ikke er rettet enda, og som vi først rapporterte om tidligere denne måneden:

“Selskapet bekrefter nå at de ikke sender oppdateringen ut lenger fordi det er en feil i måten Xbox Game Bar tar opp lyd på. Problemet er relatert til «opptak de siste 30 sekundene» og problemer med at lyden ikke synkroniseres. Årsaken til at de mener feilen er alvorlig nok til å blokkere hele oppdateringen, er fordi programmer som bruker Windows sin plattform og API-er for dette, også kan rammes av feilen.”

Microsoft har ødelagt nettverks-printing IGJEN.

Annonse