windowsprinterproblemer
Siden i sommer har Microsoft gjentatte ganger gjort livet vanskelig for printer-administratorer med stadige endringer som ødelegger for grunnleggende funksjonalitet samtidig som det er masse å rette i Windows 11 generelt.

Annonse


Microsoft har ødelagt nettverks-printing IGJEN

Du oppdaterte kanskje Windows 11 med den første oppdateringen, KB5006674, på tirsdag?

Å slette en sikkerhetoppdatering løser problemet, men helt optimalt er det jo ikke

Det skulle du ikke ha gjort om du er avhengig av nettverks-printing, for gjett hva? Denne oppdateringen herper muligheten, og det er bekreftet at å avinstallere nevnte oppdatering retter problemet.

Vi kan ikke lenger huske hvor mange ganger Microsoft har rotet det til med printere det siste halvåret, men det er mange ganger.

Å avinstallere en oppdatering som retter 74 sikkerhetshull der minst en utnyttes aktivt, er ikke bra – det er derfor mulig å prøve en av triksene Bleeping Computer lister opp.

Annonse


Dette gjelder alle moderne Windows-versjoner

For øvrig roter KB5006670 til Windows 10 2004, 20H1 og 21H1, samt oppdatering KB5006667 for Windows 10 1909 og KB5006714 til Windows 8, det også til.

Det som gjør disse skriverproblemene så frustrerende er Microsofts mangel på klar veiledning, og de mange endringene som skjer hver måned i Windows sin utskriftsfunksjon. Vi har spurt Microsoft om en offisiell veiledning for å løse problemene, men vi har ikke hørt tilbake fra dem.

Bleeping Computer

Dette er feilmeldingene som oppstår

Det er ved forsøk på å printe til nettverkprint-servere at man blir møtt med feilmeldinger som “0x00000709” og “Element not found”.

Nå får vi bare håpe at den store feilrettingspakken, som kanskje kommer førstkommende tirsdag, retter flere feil enn den skaper, inkludert AMD-ytelsesfeilen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse