playstation5slimlanserestrolighøsten2023
Alt peker i retning på en Playstation 5 "Slim"-lansering høsten neste år. Bilde: DYI Perks

Annonse


“Nye Playstation 5 lanseres neste år”

Høsten neste år skal Sony trolig lansere en Playstation 5 “Slim”.

Sony vil trolig ikke døpe den “Slim”

Allerede i september i år skrev vi en sak om akkurat det samme og nå er det nok en kilde som lekker.

“Sony skal lansere en oppdatert Playstation 5 “med den samme maskinvaren” i september neste år. Det hevder flere kilder avisen har snakket med. Den store kunde-nyheten, og dette er litt overraskende; konsollen kan leveres med en ekstern blu ray-spiller som kobles til konsollen via en ekstra USB C-port på baksiden. Visstnok skal den kunne kobles til uten at konsollen vil se rar ut av den grunn.”

Og nå melder altså The Leak at lanseringen er satt til høsten neste år.

Annonse


Sjekk ut Playstation 5 “Slim”.

Dropper trolig optisk drev

I tillegg til at det visstnok ikke kommer noen Slim med Blu ray-drev, skal Sony har endelig designet konsollen slik at man ikke trenger ekstra-tilbehør om man ønsker den liggende. Med “die shrink“-metode er Sony i stand til å ta større kontroll over varmen og samtidig krympe komponenter.

Det viktigste for Sony er å senke produksjonskostnadene og prisen på transport av en så stor og tung konsoll – da gir Slim uten Blu ray mening, men med mulighet for kundene å handle det som tilbehør.

Sony økte prisene på Playstation 5 i Norge i august. Vi håper den mindre utgaven, som jo blir rimeligere å produsere, blir billigere for forbrukerne.

Annonse