googlepixel7proutsolgthosgoogleførlanseringen13oktober
Google Pixel 7 og 7 Pro lanseres i Norge førstkommende torsdag.

Annonse


Utsolgt hos Google

Etter ni år har Google endelig valgt å lansere sine Pixel-mobiler i Norge.

Toppmodellen er utsolgt hos Google

Hva som er årsaken til den trege utrullingen er ukjent, men det kan jo rett og slett hende de har mer selvtillit. Selskapet tok med 6-serien et stort byks og overhalte det meste.

Ferdig var tiden med mellomklasse-mobiler, nå skulle Google satse. 6-serien ble bare ok tatt imot, men vi var ikke begeistret i vår test fra januar i år:

Ytelsen er god tross mindre rå kraft enn Apples toppmodeller, og kameraet levere også varene. Skjermen er stor og lys-sterk, men dessverre bruker Google under-panelet sensor og batterilevetiden kunne vært bedre.

ITavisen

Vi belønnet den med 7,5 av 10. Vi er spente på hva Pixel 7-serien leverer. Test er på vei.

Annonse


Alt er på lager hos Google med ett unntak

Vi har sjekket pågangen etter de nye modellene, og som med Apples mobiler er det toppmodellen som er mest populær. Av samtlige nye produkter i Googles norske nettbutikk (Pixel 7 og 7 Pro, Pixel Buds Pro, Pixel Buds A-Series og Pixel 6a) er det kun Pixel 7 Pro som har venteliste: de andre produktene leveres fra 13. til 16. oktober om man bestiller nå.

Elkjøp og ProShop fører begge de nye Pixel-mobilene. Elkjøp har fremdeles mulighet for 13. oktober levering av Pixel 7 Pro i begge størrelser, mens vi er noe mer usikre på ProShop sin lager-status da det ikke står oppgitt tall eller leveringsdato.

Annonse