gtavikommervisstnokikkeføri2025
GTA VI er visstnok tre år unna lansering. Rockstar uttalte samtidig med hacken at de skulle dele mer informasjon. Bilde: TeaserPlay/YouTube

Annonse


“Jeg vet når GTA VI lanseres”

En kjent lekker mener at GTA VI er langt fra lanseringsklart.

Kan være hele tre år unna lansering

Det var aldri håp om lansering i år, det har vært klart lenge, men hva med neste år..?

Ja, det har mange trodd i det minste var mulig, men fordi det er vanskelig å vite når Rockstar for alvor startet utviklingen, er det veldig vanskelig å vite. Studioet setter hemmeligholdet høyest av nærmest alle i spill-bransjen.

Men lekker Adrien Perea mener at GTA VI ikke kommer i 2023, ikke i 2024 – 2025 mener han er året. Det er lenge å vente det, og det vil være 12 år etter lanseringen av GTA V.

Annonse


Med så mange dager igjen å vente er det bare å drømme seg bort med Unreal Engine 5-demoer av hva som kan bli en realitet:

Innen den tid er Xbox og Playstation enda kraftigere

Sannsynligvis vil dagens konsoller bli oppgradert med ny innmat innen den tid, noe som er interessant i forhold til optimaliseringer og visuelle mål.

I mai i år skrev vi om TCL Technology som mener at Playstation 5 Pro og en ny Xbox, eventuelt flere som med Series S, lanseres neste år eller i 2024:

“Det var under en pressekonferanse at selskapet kartla de allerede etablerte konsoll-generasjonene der PS4 og Xbox One er merket som generasjon 8, PS4 Pro og Xbox One X som 8,5 og dagens konsoll-generasjon som generasjon 9 – det er ingen tvil om det kommer oppgraderinger av dagens modeller, og de blir da kalt generasjon 9,5. Spørsmålet er når, og TCL mener det skal skje allerede neste år eller året etter.”

Troverdig lekker

Hvorfor skal vi høre på Perea er et godt spørsmål.

Ingenting er garantert, men han har tidligere fått rett med Forspokens utsettelse til januar 2023, Skull and Bones-lanseringen i november og Cyberpunk 2077 1.6-oppdatering. Det er en ganske god og variert CV som også er studio-uavhengig.

GTA VI-hackeren skal være arrestert. Det tyder informasjon på fra journalister som kjenner til en politi-aksjon i London for noen dager siden.

Annonse