applefaroutpressekonferanse
Som tidligere avslørt skal Apple vise frem iPhone 14 7. september. Mobilen lander i de første postkassene fredag 16. september.

Annonse


Apple inviterer til noe “far out” 7. september

Nå har Apple offisielt invitert til iPhone-pressekonferanse 7. september.

Bekrefter det skjer 7. september

Det er fort gjort å tenke AR og VR når man ser invitasjons-bildet, men det kan jo også tenke at Apple hinter i retning det nye 48MP-kameraet i iPhone 14 Pro og Pro Max? Ikke vet vi, men noe mer spennende ble det jo.

Under pressekonferansen ventes i det minste, foruten nye iPhone-modeller, også Apple Watch Series 8 og Apple Watch Pro. iOS 16 skal også lanseres, mens iPadOS 16.1 lanseres i oktober. Det gjør også macOS Ventura i kombinasjon med nye iPad Pro med M2 og nye MacBook Pro 14″ og 16″ med M2-brikker.

Følg med hos oss onsdag 7. september klokke 19:00 for den beste dekningen av alt det nye fra Apple.

Annonse


Annonse


Annonse