daysgoneblirfilm
Days Gone kommer til det store lerretet. Om dette signalerer en spill-oppfølger er ikke bekreftet.

Annonse


Droppet spill-oppfølger, lager film

Days Gone ble aldri suksessen Sony håpet på (9 millioner eksemplarer er ikke dårlig), men fansen elsker zombie-spillet med motorsykler satt i post–apokalyptiske Oregon.

Oppdatert, 13:55:

Se traileren til Sony Playstation Productions Last of Us:

Er dette en test for en oppfølger til PS5?

Hvorfor Sony da velger å bruke penger på en film er usikker, men Deadline melder at Sonys PlayStation Productions skal produsere en Days Gone-film.

Annonse


Kanskje er det en oppfølger på gang? Kanskje bruker Sony filmen til å undersøke om det er et marked for Days Gone 2 til Playstation 5?

Disse er koblet til prosjektet

Ikke vet vi, men vi vet Sam Heughan fra Outlander som hovedpersonen, bikeren Deacon St. John.

Visstnok er det Sheldon Turner som skal skrive scriptet. Turner har tidligere skrevet The Longest Yard (2005), The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006), Up in the Air (2009) og X-Men: First Class.

En nylig rapport fra Bloomberg avslørte at Sony har mottatt en pitch av en oppfølger til zombie-spillet Days Gone fra sitt eget Bend Studio. Denne pitchen ser ikke ut til å ha vært overbevisende nok, da Sony skal ha avvist forslaget. Årsakene kan være flere, men en av hovedgrunnene skal være at det første spillet, som ble utgitt i 2019, ikke fikk gode nok anmeldelser.

ITavisen, 13. april 2021

Annonse


Annonse


Annonse