daysgone2
Slik situasjonen er nå får ikke Days Gone 2 oppfølger, men alt kan endre seg med tiden.

Annonse


Sony sa nei til “Days Gone 2”, ja til “The Last of Us Remake”

Days Gone får ingen oppfølger selv om det første spillet i serien roses i PS5-utgave med de nødvendige feilrettingene og ikke minst 60FPS.

Days Gone har aldri vært bedre enn på PS5

En nylig rapport fra Bloomberg avslørte at Sony har mottatt en pitch av en oppfølger til zombie-spillet Days Gone fra sitt eget Bend Studio. Denne pitchen ser ikke ut til å ha vært overbevisende nok, da Sony skal ha avvist forslaget. Årsakene kan være flere, men en av hovedgrunnene skal være at det første spillet, som ble utgitt i 2019, ikke fikk gode nok anmeldelser.

Hos “Metacritic”, en samleside for spillanmeldelser, fikk Days Gone en poengsum på 71/100, som Sony kan ha sett på som skuffende med tanke på et stort budsjett og lang produksjonstid.

I ITavisens egen test kom Days Gone likevel greit ut

Annonse


Planen var å legge til co-op i zombie biker-spillet

Hovedmannen bak Days Gone, Jeff Ross, avslører i et intervju på YouTube at Bend hadde store planer om co-op i oppfølgeren, som ville gitt muligheten til å spille med en eller flere andre spillere.

Dette får vi nå sannsynligvis ikke sett noe til i Days Gone-universet, noe som er litt skuffende. Alt er jo bedre med co-op.

The Last of Us får remake i 2022

I stedet for å gi grønt lys til Days Gone 2, skal Sony ha gitt Bend support-roller til selveste hjertebarnet; Naughty Dog, som står bak flaggskipene Uncharted og The Last of Us.

Dette skal teamet i Bend ha vært misfornøyd med, og de fikk derfor jobbe med et helt nytt spill i stedet. Det kommer også frem at The Last of Us vil få en “remake” så tidlig som neste år, ni år etter spillets originale utgivelsesår.

Litt tidlig for en remake, eller? Fortell oss hva du tenker i kommentarfeltet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse