EQESUV
EQE SUV avsløres i sin helhet 16. oktober.

Annonse


Nå har de avslørt innsiden

“I forkant av verdenspremieren den 16. oktober, gir Mercedes-Benz nå et første glimt av innsiden,” melder Mercedes i en fersk pressemelding vi nettopp mottok.

Dette sier Bertel O. Steen

– Mercedes-Benz sin elektriske portefølje fortsetter å vokse i et utrolig tempo, og allerede i oktober kan vi se verdenspremieren på helt nye EQE SUV. Den elektriske SUVen tar med seg de beste elementene fra EQS inn i en mer dynamisk forpakning, sier konserndirektør Kjetil Myhre i Mercedes-Benz Norge, hos Bertel O. Steen.

Det er bilder av innsiden på den nye SUV-en Mercedes nå presenteres i forkant av verdenspremieren 16. oktober.

Den tyske produsenten sier de har hentet “teknologielementer” fra EQS:

EQE SUV baserer seg på den store elektriske plattformen fra Mercedes-EQ. Modellen henter teknologielementer fra flaggskipet EQS, samtidig som den er mer dynamisk enn EQS SUV. Den har romslige innvendige dimensjoner, der takhøyde, benplass, samt albuerom, gjør EQE SUV til en av de mest romslige representantene for sin klasse. 

Mercedes

Hyperscreen er ekstra-tilvalg

Kunder kan velge om de ønsker å betale ekstra for MBUX Hyperscreen (ingen priser foreligger enda). Det er disse tre store sammenkoblede skjermene som først ble introdusert i EQS.

“Denne store, buede skjermenheten, dekker nesten hele bredden av kjøretøyets interiør, og smelter sammen instrumentpanelet, multimediaskjermen og passasjerdisplayet inn i et sømløst design.”

De dominerende ytre luftventilene har et turbindesign, og spiller bevisst på kontrasten mellom høyteknologisk presisjonsmekanikk og den digitale verdenen. Tradisjonelle materialer og farger gir interiøret en spesiell atmosfære, der fem samstemte fargekombinasjoner understreker følelsen av romslighet.

Mercedes

Annonse