SennheiserMomentum4avslørtisinhelhet
Sennheiser Momentum 4 får opp til 60 timer batterilevetid og et helt nytt design.

Annonse


Nå er hele designet og prisen avslørt

Sennheiser Momentum 4 har lekket i sin helhet.

Lover 60 timer batterilevetid

Det mest slående er uten tvil et “nytt” design, vel i det minste for Sennheiser, for nå ligner de mye på konkurrentenes hodetelefoner.

Vi visste at Sennheiser kom til å gå for et nytt design da produsenten avslørte litt av detaljene 15. juni.

“Nå legger MOMENTUM 4 Wireless over-ear-hovedtelefoner lista enda høyere, med den beste lyden i klassen, avansert Adaptive Noise Cancellation og et helt nytt design som gir enestående komfort. Batterilevetiden er beregnet til imponerende 60 timer,” skrøt Sennheiser den gang og avslørte en lansering nettopp i august og 60 timer batterilevetid, en stor økning fra 16 timer.

Koster litt over 4000 kroner

Det er Canada Computers & Electronics som rett og slett har lagt ut på produktet i nettbutikken for tidlig og til og med avslører prisen på 449,95 dollar, altså 4 360,50 kroner.

Et audiofil-inspirert 42 mm-transdusersystem leverer glitrende dynamikk, klarhet og musikalitet for eksepsjonell Hi-Fi-lyd. De vinklede høyttalerne sørger for at lyden kanaliseres litt fra fronten mot brukerens ører for å gi et mer naturlig lydbilde. Avansert mikrofoner gir optimaliserte samtaler og enklere tilgang til stemmeassistenten.

Sennheiser

Annonse


Annonse


Annonse