sennheisermomentumwireless4
De nye kommer i august med et helt nytt design siden lanseringen av forgjengeren i 2019.

Annonse


Har snikavslørt Momentum 4 Wireless med helt nytt design og 60 timer batterilevetid

“Nå legger MOMENTUM 4 Wireless over-ear-hovedtelefoner lista enda høyere, med den beste lyden i klassen, avansert Adaptive Noise Cancellation og et helt nytt design som gir enestående komfort. Batterilevetiden er beregnet til imponerende 60 timer,” skryter Sennheiser i en fersk pressemelding før lanseringen av hodetelefonene i august. Det er ukjent om det er med eller uten ANC, men imponerende er det uansett.

Lanseres i august

Det er tre år siden den nåværende generasjonen ble lansert, så nå kommer det en store overhaling av serien. Såpass stolte er de tilsynelatende jo også av de nye at de flere måneder før lanseringen skryter voldsomt av dem.

Den tyske lyd-produsenten sier at deres signatur-lyd er så bra at den knuser alle andre i samme klasse, og selskapet slår ytterligere på stortromma:

Et audiofil-inspirert 42 mm-transdusersystem leverer glitrende dynamikk, klarhet og musikalitet for eksepsjonell Hi-Fi-lyd.

De vinklede høyttalerne sørger for at lyden kanaliseres litt fra fronten mot brukerens ører for å gi et mer naturlig lydbilde. Avansert mikrofoner gir optimaliserte samtaler og enklere tilgang til stemmeassistenten.

Sennheiser

Låner materialer fra et etui

Som du kan se av deler av produktet selskapet har valgt å dele, minner de om etuiet til Sennheiser Momentum True Wireless 3 som vi nettopp testet.

Annonse


Fordelen med material-valget, utover at de ser robuste ut, er at de er lettere. Sennheiser garanterer også at de denne gang bruker dype øreputer “for eksepsjonell komfort.”

Bruken av syntetisk lær sørger visstnok for den beste komforten, høy presisjon formidling av lydbildet og bedre ANC-ytelse.

Sennheiser Momentum 4 Wireless.
Det ville være en underdrivelse å si at designet er nytt. Dette er tredje generasjon.
Bærevesken.

Annonse


Annonse


Annonse