donaldtrumpikketilbaketiltwitter
Donald Trump bedyrer at han ikke ønsker å komme tilbake på Twitter selv om Musk eier Twitter. I stedet fokuserer han på Truth Social som ifølge den tidligere presidenten er en kanal for ham selv, supporterne og alle andre som måtte ønske å bli medlem. Enn så lenge har ikke tjenesten vært en suksess, og Trump vil ikke nå like mange som på Twitter.

Annonse


Trump sier nei til Twitter

I januar i fjor ble Donald Trump kastet ut fra Twitter “for alltid”.

Trumps konto blir trolig gjenåpnet

Nå som Elon Musk eier Twitter og fordi han snakker om absolutt ytringsfrihet og åpne algoritmer, er det mange som tror at Trump igjen ville få innpass i tjenesten, men personen selv ønsker ikke å komme tilbake.

I stedet skal Trump, ifølge Fox News, komme i gang på sitt eget sosiale nettverk Truth Social i løpet av de neste syv dagene “som planlagt”.

Forblir på egen fan-plattform

“Jeg kommer ikke tilbake på Twitter, jeg kommer til å forbli på Truth. Jeg håper Elon kjøper Twitter fordi han vil gjøre forbedringer på tjenesten og han er en bra kar, men jeg kommer til å være på Truth,” forklarte Trump til TV-kanalen, trolig rett før det ble kjent at Musk fikk medhold i budet sitt.

Annonse


Trump la til at Truth ikke er en konkurrent til Twitter da hans tjeneste er for “hans stemme og støttespillere”, men at han ønsker at alle skal bli med: “konservative, liberale, hvem som helst”.

Dette skal Musk gjøre med Twitter

Musks oppkjøp av Twitter ble gjort kjent rett før klokken 21:00 norsk tid mandag. Musk har allerede sagt at han skal åpne algoritmene slik at alle kan titte på dem, gi alle mennesker (dvs. ikke bots) blå verifisering, slå tilbake mot spambots og lansere nye funksjoner.

Twitter er tradisjonelt kjent for å ikke gjøre endringer, men beta-testet muligheten til å redigere skrevne tweets rett før oppkjøpet ble kjent. De er også kjente for å ha en stagnert aksje-pris, noe som gjorde det langt lettere for Musk å overtale aksjonærene.

Bloomberg melder at Twitter har låst muligheten for medarbeidere å gjøre endringer med produktet etter det det ble kjent at Musk, som er kontroversiell blant de ansatte, ble kjent som den nye eieren.

Dette var mest snakket om på Twitter en drøy time etter oppkjøpet var et faktum:

Annonse