warcraft-mobile
Det er en sikker sak at Blizzard skal hente et Warcraft-spill til mobil i år, men detaljene uteblir for nå.

Annonse


Blizzard bekrefter: – Warcraft kommer til mobil i år

I en pressemelding der Activision Blizzard presenterte kvartalstallene sine på litt utradisjonelt vis – kanskje fordi de er i ferd med å bli kjøpt opp av Microsoft, kommer det frem at selskapet jobber med et Warcraft-spill med lansering allerede i år.

Gikk rykter i 2017

Det er ikke helt uventet ettersom selskapets administrerende direktør i Bobby Kotick i fjor meldte at de hadde kommet langt i prosessen med utvikling av “flere free-to-play Warcraft-opplevelser” til mobil. Allerede i 2017 verserte rykter om et Warcraft-spill på mobil, slik at det er på høy tid at de som så frem til dette endelig får noe fra offisielt hold.

Utover det at lanseringen vil være i 2022 så delte de ikke særlig med detaljer:

“Blizzard planlegger betydelig med nytt innhold for Warcraft-varemerket i 2022, inkludert nye opplevelser i World of Warcraft og Hearthstone, og en helt nytt Warcraft-innhold for mobil som spillerne får oppleve for første gang.”

Sammenlignet med Pokémon Go

I 2018 ble det meldt at Blizzard holdt på med utviklingen av et Warcraft-spill som hadde likheter med Pokémon Go ifølge Engadget som gjengir innholdet i en Kotaku-rapport. Spillet skal antakelig ha blitt utviklet av det samme teamet som står bak Diablo Immortal med lansering senere i år.

Blizzard er åpenbart ikke på latsiden i disse tider: mellom Warcraft-intro og Diablo Immortal til mobil i samme år så har de også annonsert et overlevelsesspill i et helt nytt spillunivers:

Annonse