Sjekk ut nye Polestar du må vente lenge på

Annonse


Bilprodusenten fortsetter å lokke med klipp som avslører mer om kommende Polestar 5 som ifølge produsenten er mer enn en bil.

Polestar 5 er over to år unna lansering

Den nye bilen, en 4-dørs GT, lanseres nemlig ikke før i 2024.

Hva Precept, som bilen også omtales som, egentlig er, er det vanskelig å skjønne. Dette er nemlig en visjon selskapet har, slik de ordlegger seg per i dag, men samtidig sier de at den jo skal lanseres i 2024:

“Serien dokumenterer forvandlingen av konseptbilen, Polestar Precept, til den blir Polestar 5”, gir en bedre forklaring på at vi følger med på en design-prosesss, og dermed kan ting endre seg fra prototyper til forbrukermodell.

Annonse


Den tredje episoden fokuserer på eksteriør og gir dermed et nært blikk på bilens vei mot produksjon. Episoden avdekker nøkkelfunksjoner som skiller Polestar 5 fra show-bilen som debuterte i 2020, og gir innblikk i den hårfine balansen mellom sensasjonelt design og ingeniørarbeid.

Polestar

Det er ikke en konseptbil. Det er en forpliktelsesbil. En deklarasjon om hvor vi planlegger å dra og hva vi planlegger å gjøre. En regel for å hjelpe oss å form vår fremtidige drift.

Polestar

Det er kanskje derfor de la ved denne juridiske teksten:

“Noen uttalelser i denne pressemeldingen kan oppfattes som “forward-looking statements”, etter definisjon i The United States Private Securities Litigation Reform Act of 1995. “Forward-looking statements”, eller fremtidsrettete uttalelser, omhandler generelle uttalelser om fremtidige hendelser, finansielle situasjoner eller driftsytelse av Polestar Performance AB og/eller tilknyttede selskaper eller Polestar Automotive Holding UK Limited.

I noen tilfeller kan slike fremtidsrettete uttalelser identifiseres gjennom terminologi som kan, burde, forvente, intendere, skal, estimert, forutse, tro, mulig, prognose, potensiale, plan, søken, fremtid, forslag eller fortsette, eller negativt ladet versjoner av disse vilkårene eller varianter av dem eller lignende terminologi. Slike fremtidsrettete uttalelser er underlagt risiko, usikkerheter og andre faktorer som kan forårsake at resultater avviker materielt fra de uttrykte eller impliserte fremtidsrettete uttalelsene.

Ingenting i denne pressemeldingen skal betraktes som en representasjon fra noen person om at de fremtidsrettede uttalelsene som er fremsatt her vil bli oppnådd, eller at noen av de overveide resultatene av slike fremtidsrettede uttalelser vil bli oppnådd. Du bør ikke stole på fremtidsrettede utsagn, da de kun gjelder datoen de blir gitt. Verken Polestar Performance AB og/eller dets tilknyttede selskaper eller Polestar Automotive Holding UK Limited påtar seg noen plikt til å oppdatere disse fremtidsrettede uttalelsene.””

Polestar 3 er også underveis

“Precept ble utviklet for å vise fremtiden av Polestar – en manifestering av selskapets verdier; design, bærekraft, teknologi og ytelse”, heter det i pressemeldingen. Selskapet minner også om Polestar 3 som er langt nærmere lansering, og det neste år.

Utviklingen av bærekraftige- og teknologiske egenskaper ved Polestar 5 vil avdekkes i kommende episoder i serien. Bekreftelse rundt navnet, Polestar 5, skjer sammen med bilens debut i Amerika, og sammenfaller med en Polestar-presentasjon for investorer og presse i New York i første uken av desember. Precept vil videre være på turné og besøke flere Polestar Space i USA.

Polestar

Se alle episodene:

Les vår test av Polestar 2: