truthsocialtrump
Truth Social er Donald Trump sitt eget sosiale nettverk som lanseres i første kvartal 2022.

Annonse


Trump lanserer sosial mediaplattform: “Truth Social”

Det har lenge vært ryktet en utfordrer til sosiale nettverk fra Donald Trump etter at han ble bannlyst fra Twitter på livstid og Facebook.

Trump med nytt angrep på de etablerte

Nå har den tidligere presidenten avslørt at Truth Social er navnet på den nye sosiale medieplattformen som lanseres neste år.

Plattformen, utviklet av “T Media Tech LLC”, er ifølge Trumps team et tilsvar til “Big Tech-selskapene i Silicon Valley som har brukt sin ensidige makt til å dempe motstridende stemmer i Amerika”.

Truth Social er USAs “Big Tent” sosiale medieplattform som oppmuntrer til en åpen, gratis og ærlig global samtale uten å diskriminere mot politisk ideologi.

Truth Social

Nettverket skal vært et stort telt, amerikansk tale for at alle får være med:

“Big Tent” er en ny måte å beskrive “inkludering” i Amerika. Tenk på et gigantisk utendørs arrangementstelt i bryllupet til din beste venn. Hvem er der? Kombinasjonen av flere familier fra hele USA og verden. Onkel Jim fra Atlanta er en stolt libertarianer. Tante Kellie fra Texas er en standhaftig konservativ. Din fetter John fra California er en hardnakket liberal. Og gjett hva? De er alle sammen for å ha en fantastisk tid og dele sitt syn på verden. Selv om vi ikke alltid er enige med hverandre, tar vi imot disse varierte meningene og ønsker samtalen velkommen”, heter det i app-beskrivelsen.

Beta-testingen starter neste måned for inviterte personer. Lanseringen vil finne sted i første kvartal neste år.

Truth Social minner mye om Twitter og chatte- og dele-funksjon.

Annonse