iphone13avsløringer
iPhone 13 Pro Max får bedre batterilevetid og 120Hz-panel. AirPods 3 får 20 prosent større batteri og Watch Series 7 får mye bedre batterilevetid.

Annonse


Spennende iPhone 13-detaljer avslørt: får “Color Science” – Watch 7 får mye bedre batterilevetid

Det har blitt varslet at Apples produkter kan bli blir dyrere neste år.

iPhone 13 kamera og oppdaterings-frekvens

Nå bekrefter en lekker at årets modeller beholder dagens iPhone 12-prisnivå. Dette fordi Apple har spikret prisene med TSMC i forkant av sistnevntes prisøkninger fra 1. oktober. Ingen overraskelse, men det er godt å få det bekreftet.

Det er også spennende iPhone 13-detaljer som er avslørt, inkludert en konkret ny merkevare døpt “Color Science”, noe som er uvanlig i lekkasjer og får oss til å tro at avsløringene er ekte vare:

  • iPhone 13 mini får en time lengre brukstid
  • Samtlige modeller blir tyngre og tykkere
  • iPhone 13 Pro og Pro Max får 120Hz-skjermer (60Hz i sparebluss-modus)
  • iPhone 13 får “Color Science” i nattmodus for bedre å få med seg stjernene når man knipser på natta. Det er også gjort generelle nattmodus-forbedringer
  • iPhone 13 Pro Max får et 18 til 20 prosent større batteri (iPhone 6,1″ har samme batteri)
  • iPhone 13 Pro får rundt 10 prosent bedre batterikapasitet, men vil trolig ikke tjene mye på det i form av batterilevetid grunnet 120Hz-panelet

AirPods 3 og Watch Series 7

De nye øreproppene har vi trodd var nærme lansering en god stund, men de skal kanskje vises frem på tirsdag (om ikke blir det i oktober/november samtidig med iPad mini), og ifølge samme lekker er det snakk om et 20 prosent større batteri. Og jo: samtlige modeller utstyres med trådløs lading.

Lydkvaliteten forbedres med bedre bass og en en strammere lyd på lave frekvenser.

Det er også veldig hyggelig å høre at de nye klokkene får en dramatisk økning i batterilevetiden.

Annonse