Annonse


Ny iPad skal avsløres på tirsdag

Apple har bekreftet at de den årlige iPhone-pressekonferansen er 14. september.

Nå må du vente med å handle iPad

Så endelig er vi altså tilbake til normale lanseringstradisjoner for epleselskapet som har hatt tradisjon for å avsløre i september, for så å sende produktene en uke senere til de første kundene som forhåndsbestiller. Husk: det blir trolig få Watch Series 7 å få tak i første runde.

Det har i flere uker før eventet ble bekreftet blitt ryktet nettopp nye iPad-er, altså den rimeligste modellen “iPad”, som foreløpig er i sin åttende generasjon, og kanskje enda mer spennende for mange av oss: en helt ny iPad mini med iPad Air/Pro-design.

Air-inspirert fordi den får TouchID i på-knappen, Pro-design fordi den utstyres med det visuelle utrykket Apple startet med i form av iPad Pro 2018, og har fulgt opp i flere år inkludert og som debuterte i iPhone 12 i fjor. Også Apple Watch 7 blir mer “kantete” i år.

Annonse


iPhone og Watch i september – iPad mini i oktober?

For ytterligere bekreftelse på at det er tid for nye iPad-er, er det nå 3-4 uker leveringstid på “iPad”, også her hjemme. iPad mini dog er fremdeles på lager med øyeblikkelig levering, men vi anbefaler å avvente.

Apple-insider Mark Gurman melder som oss at kun er iPad som tar flere uker å sende ut til kundene nå, noe som gjør oss litt bekymret for at det ikke kommer noen ny iPad mini tirsdag likevel. 9to5Mac mener at mini-en ikke kommer før i oktober/november, men hadde det ikke gitt mening å også annonsere denne på tirsdag i kombinasjon med iPad? Det hadde jo det, spesielt fordi det ikke bør by på produksjonsproblemer for et produkt med eldre brikker og et velkjent design fabrikkene lett kan replisere.

Det ventes også nye AirPods 3, men også disse er på lager med øyeblikkelig levering, så det er mulig disse også kommer senere i år.

Vi får bare vente og se, men i det minste oppgraderes iPad med et tynnere design og Apples A13-brikke, en forbedring fra A12-brikken.

Annonse


Annonse


Annonse