surfaceduo2snapdragon888
Det nærmer seg lansering av Surface Duo 2.

Annonse


Surface Duo 2 har Snapdragon 888 og 8GB RAM

Vi var i starten ganske fornøyde med Surface Duo, men fant fort ut at grensesnittet var en liten katastrofe: den var ikke så bra som nettbrett, og enda dårligere som mobil.

Surface Duo har et flott design, man manglet mye og tilbyr en svak programvareopplevelse

Det hjalp ikke at enheten opprinnelig var dyr, manglet 5G, NFC og kun var utstyrt med Snapdragon 855 og 6GB RAM. Kameraet var dessuten veldig dårlig og appene likeså. For få av dem dro nytte av to skjermer.

Ok, vi skal slutte, for det er ikke slik at vi ikke håper Duo lykkes, det er bare det at Microsoft ofte har problemer med å forene maskin- og programvare, noe som er et must på enheter med brett-skjerm og alle utfordringene det byr på, men med tiden kan de få det til. Det tror vi.

Surface Duo 2 klarer 1071 og 3166 poeng i GeekBench

Men tilbake til Surface Duo 2 som nå har lekket på GeekBench og avslører:

Annonse


  • Snapdragon 888
  • Adreno 660 GPU
  • 8GB RAM RAM
  • Android 11

Dette er ikke den første Duo 2-lekkasjen (telefoto, ultravidvinkel og en standard linse ble avslørt 26. juli), og fordi første Duo ble lansert i september, kommer den kanskje snart.

Panos Panay er en imponerende figur i Microsoft, og siden han i februar ble løftet opp til å lede all Windows-utvikling og enheter, fra å lede Surface med stort hell, er han nå “Executive Vice President” og en del av topp-ledelsen i selskapet, noe som innebærer at han til og med rådgir sjefen sjøl, Satya Nadella. Spennende for Panay uten tvil, og vi håper Surface ikke tar skade av det.