surfaceduo2
Surface Duo 2 lanseres kanskje i oktober som forgjengeren.

Annonse


Nå kommer Surface Duo 2 – Duo priskuttet med 8000 kroner i Norge

Det har utrolig nok lekket bilder av oppfølgeren til Surface Duo.

Surface Duo 2 utstyres med Snapdragon 888, NFC og 5G

Utrolig nok for vi vel kanskje si, fordi originalen solgte meget dårlig, spesielt grunnet den dårlige programvaren og den klumpete formfaktoren, mangel på bra kamera og svak innmat generelt sett samt mangel på 5G. Listen er lang.

Allerede i oktober 2020 ble enheten priskuttet i USA.

Duo ble lansert i februar i år til 22 000 kroner – nå er prisen rett under 14 000 kroner for 256GB modellen. Det merkverdige er at 128GB-modellen kun er noen hundrelapper billigere.

ITavisen

At Microsoft ga opp Neo ga oss heller ingen gode vibber i forhold til fremtiden til produktet – misforstå oss rett: vi ønsker at Microsoft skal prøve igjen. Ikke at dette er noen garanti for at produktet kommer på markedet, men vi tror det.

Annonse


Storoppgraderer de programvaren også? Det må de nesten

Det er Windows Central som går god for en lekkasje gjort av TechRat, en publikasjon vi ikke har hørt om tidligere. Det første du ser er at kamera-systemet er kraftig oppgradert med tre nye moduler:  standard, telefoto og vidvinkel..

I tillegg til stor-oppgraderingen av kameraene, avsløres produktet også i svart.

Vi var svært spente da vi startet testen av Surface Duo, men fant ut at enheten hadde en rekke plagsomme programvare- og grensesnitt-feil. Vi håper Microsoft har gjort store forbedringer i forhold til sitt Android OS som er nødt til å organisere innhold på to skjermer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse