Toppbilde
WarnerMedia bygger en helt ny app fra grunnen av for å riste av seg problemene som har fulgt appen deres over lengre tid.

Annonse


WarnerMedia bygger ny HBO-app fra grunnen av

WarnerMedia skal lansere en helt HBO Max-app til Apple TV mot slutten av året. Dette for å løse en stor mengde problemer som brukere av appen har opplevd med den nåværende versjonen.

Store problemer siden mai

En oppdatering til HBO Max sin tvOS-app i mai gjorde flere funksjoner i appen ubrukelige. I juni bestemte WarnerMedia seg for å droppe tvOS-appen til fordel for en egen videospiller – en videospiller som hadde store problemer med funksjonene tilknyttet spoling av videoer.

Som svar på dette valgte HBO å gå tilbake til tvOS-appen. Imidlertid har spilleren fortsatt store problemer. Blant annet har appen hatt trøbbel med undertekster. Dette skal ifølge utviklerne bli rettet i løpet av noen dager.

Bygger opp fra scratch

WarnerMedia jobber i dag med en helt ny HBO Max som er bygget opp fra scratch. Dagens app er basert på HBO Go og HBO Now. Man håper derfor at å bygge appen opp fra grunnen av vil løse alle problemene som har hjemsøkt HBO Max-appen.

Annonse


Kommer også til Norge

HBO Max er fortsatt ikke lansert i Norge, men det er planlagt lansert i løpet av 2021. Til den tid må vi i Norge ta til takke med HBO Nordic – som for så vidt også har hatt store problemer med sin app. Videre har HBO Nordic gjentakende fått kritikk for dårlig strømmekvalitet. En kan derfor håpe på at alle feil er luket ut av HBO Max-appen når det en gang lanseres her til lands.

Hva synes du om HBO sin strømmetjeneste i Norge? Fortell oss i kommentarfeltet under.

Annonse