HBO Nordic bekrefter at de sliter med tekniske problemer under Game of Thrones-slippet.
HBO Nordic bekrefter at de sliter med tekniske problemer under Game of Thrones-slippet.

Annonse


HBO Nordic bekrefter tekniske problemer

Natt til mandag har HBO etter to år endelig sluppet første episode av sesong åtte i den svært populære serien Game of Thrones, men opplevelsen har vært langt fra problemfri for de som har stått opp tidlig for å se episoden.

Oppdatert 10.41: HBO Nordic skal fungere som normalt.

Bekrefter på Twitter

Nettstedet har nemlig siden tidlig i dag morges vært utilgjengelig, der man kun får opp en melding om at tjenesten er utilgjengelig og at det drives vedlikehold. Også på Twitter bekrefter HBO Nordic at tjenesten ikke virker som normalt:

https://twitter.com/HBO_no/status/1117676266482806784

Get-applikasjonen fungerer som normalt

Videostrømmetjenesten ser ut til å ikke fungere på hverken PC, mobil og nettbrett eller konsoller, men for deg som er ekstra ivrig for å se sesong åtte av Game of Thrones så finnes et alternativ: HBO-tilgangen på Get-applikasjonen skal ikke være rammet, men da er du avhengig av å være Get-kunde.

Annonse