I siste nyhetsbrev snakker Bloombergs Mark Gurman om hva han forventer at Apple vil avsløre om iPhone 13 om et par måneder.

Annonse


iPhone 13 får Apple Watch-lignende alltid på-modus, hevder lekker

I siste nyhetsbrev snakker Bloombergs Mark Gurman om hva han forventer at Apple vil avsløre om iPhone 13 om et par måneder.

Øker tyve prosent

I forrige uke ble det rapportert at Apple har bestilt 90 millioner iPhone 13 til høsten. Det er en økning på tyve prosent siden iPhone 12 i 2020 da det ble bestilt 75 millioner enheter.

Les ITavisen: Svært optimistisk Apple foran iPhone 13-lanseringen

Mark Gurman har etablert seg som en meget tillitsvekkende sannsiger på feltet “fremtidige Apple-produkter”. Han sier i kortversjon dette om iPhone 13:

Belag dere på en raskere A15-brikke, mindre kamerafelt i fronten, ny skjerm som øker batterilevetiden, 120 Hz oppdateringsfrekvens, oppgraderte videofunksjoner og en Apple Watch-lignende alltid på-modus.

Optimistisk tromming fra jungeltelegrafen

Ryktemakerne har vært samstemt om 120 Hz-skjerm, og denne gangen kan en Apple Watch-lignende alltid på-modus sannsynliggjøres på grunn av OLED-skjermen. Brukerne har forventet denne funksjonen siden iPhone X, men år etter år, iOS etter iOS, har funksjonen uteblitt til tross for optimistisk tromming fra jungeltelegrafen.

Hvis Gurman får rett vil brukerne enkelt få litt tids- og værinformasjon etc. uten å måtte aktivere iPhone’n.

Annonse