windows10printer
Det har ballet på seg for Microsoft etter at den opprinnelige printer-saken startet ved at hackere kan få tilganger de ikke bør ha ved å utnytte printerdriver-prosedyrer. Bilde: Microsoft

Annonse


Printer-marerittet er ikke over: nå har disse enhetene sluttet å fungere – nok en feilretting på vei

7. juli meldte vi at Microsoft endelig hadde rettet printer-feilen, men det stemte ikke for alle printer-typer.

Microsoft sier nok en oppdatering må til for Zebra-kunder

Så nå er Microsoft igjen nødt til å lansere en feilretting, denne gang i form av en oppdatering for å få Zebra sine merkelapp-printere til å fungere igjen etter at de stoppet etter installasjon av KB5004945.

Dette sier Microsoft om den nye feilen, inkludert at man kan slette KB5004945 eller “avinstallere den berørte skrive-driveren og installere den på nytt”:

“Vi er klar over et utskriftsproblem forårsaket av Windows KB5004945-oppdateringen 6. juli som påvirker flere skriverprodukter. Microsoft har undersøkt dette problemet og planlegger å rulle ut en oppdatering som adresserer problemet innen de neste en til to virkedagene.

En umiddelbar måte å løse problemet på er å avinstallere Windows “KB5004945” -oppdateringen eller avinstallere den berørte skriverdriveren og installere den på nytt ved hjelp av administrasjonslegitimasjon. På lang sikt oppfordrer vi til bruk av den nyere Windows-oppdateringen Microsoft planlegger å lansere. Kunder som trenger hjelp angående Zebra-skrivere, kan kontakte teknisk supportteam.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse