Annonse


Nå er det offisielt – Microsoft med utrullingsplan for Windows 11

I forrige uke så kom Microsoft endelig med en offisiell lansering av Windows 11, og i kjølvannet av den kom mye annen informasjon som kravet om TPM 2.0.

Innsidere først ut

Microsoft planlegger å slipper Windows 11 Insider Build allerede denne uken, men de har vært veldig stille rundt noen tidslinje for vanlige dødelige brukere. Det var helt inntil en twitter-melding fra den offisielle Microsoft-kontoen kom. I følge denne skal utrullingen starte tidlig i 2022.

Som meldingen indikerer så vil nye maskiner bli levert med Windows 11 allerede dette året, mens eksisterende Windows 10 brukere må vente til over nyttår med å oppgradere.

Ikke 100%

Dette er dessverre fortsatt noe vagt, men vi nærmer oss noe konkret her. I mellomtiden har vi skrevet om hvordan du tester Windows 11 betaen og kommer deg rundt dato-sperren. Og du kan også lese om hvordan det gikk da Trond her på ITavisen testet Windows 11 på sin gaming-rig.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse