Annonse


iPhone 13 Pro kan få ultrabredt objektiv med autofokus

Ny rapport forsterker tidligere spådom om at iPhone 13 kan få et ultrabredt objektiv med autofokus.

Forbedret objektiv

Det er analytikeren Ming-Chi Kuo (75% på Appletrack.com) som tidligere i år spådde at Apple jobber med en forbedret ultrabred linse for noen av iPhone 13-modellene, som er forventet å komme i løpet av andre halvdel av 2021. I et nytt forskningsnotat avdekket av 9to5Mac så forsterker Kuo mistanken om at iPhone 13 Pro får et ultrabredt objektiv med autofokus.

De nåværende ultrabrede linsene som brukes av Apple, har fast fokus, noe som betyr at de ikke kan fokusere på et bestemt objekt. Med autofokus vil brukerne kunne velge hvor de vil fokusere, akkurat som med vidvinkel- og teleobjektiver.

Se hvordan iPhone 13 kan se ut basert på alle lekkasjene

Flere elementer

Kuo spår også at i tillegg til autofokus så vil det ultrabrede objektivet på iPhone 13 Pro få seks elementer i stedet for fem, noe som vil bidra til bedre bilder og videoer. På iPhone 12 har Apple forbedret det ultrabrede objektivet betydelig med Deep Fusion og Night Mode, men det gir fortsatt ikke den samme kvaliteten somandre, spesielt i lite lys.

Annonse
Kuos nevner også at det kun er årets Pro-modeller vil få det oppgraderte ultrabrede objektivet, men at Apple forventes å bringe de samme forbedringene til alle iPhone-modeller med neste generasjon i 2022.

Ryktene antyder at iPhone 13 (eller iPhone 12S) vil ha et lignende design som iPhone 12, men kommer med en ny prosessor, mindre “busslomme”, bedre kameraer, utvidet 5G-støtte og 120Hz ProMotion-skjerm på Pro-modellene.

De nye iPhones forventes å bli kunngjort en gang mellom september og oktober i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse