Apple iPhone 13 Pro.
Utformingen av de nye Apple-telefonene vil stort sett forbli uendret.

Annonse


iPhone 13 visualisert på grunnlag av alle lekkasjene. Men er Apple overtroisk?

Det er bare tre-fire måneder til Apple presenterer neste generasjons iPhone, men ryktespredere med solid kredibilitet gir oss allerede en idé om hva vi kan forvente av 2021-kolleksjonen.

Summen av lekkede detaljer

Basert på allverdens allerede lekkede detaljer har den nederlandske designeren Jermaine Smit alias Concept Creator sammen med LetsGoDigital, skapt vakre 3D-gjengivelser av hvordan iPhone 13 Pro vil se ut. Videoen nedenfor er også gjort av Jermaine.

Noen lekkasjer fra tidligere dette året antyder at 2021-modellene vil få et design som ikke er vesentlig forskjellig fra iPhone 12S – men noen merkbare endringer vil naturligvis komme.

Mere maskulint preg

Blant endringene som nevnes er at iPhone 13 – om det blir navnet – vil bli tykkere og at objektivene vil bli merkbart større – i det minste i Pro-serien, noe som vil gjøre den hakket mere maskulin. En annen ting som sies å bli endret på iPhone 13, er innskjæringen øverst på skjermen.

Annonse
Kjøpsmotiverende statusmarkør

Apple klarer neppe å fjerne innsnittet i skjermen, sensorene som kjenner igjen ansiktet ditt trenger noe boltreplass, men de kommer til å krympe det. Det får neppe noen avgjørende innvirkning på den generelle utformingen, men det kan være en kjøpsmotiverende, visuell statusmarkør. 

Ikke alle leser spesifikasjonene like nøye som de vurderer hvilke sosiale signaler et nytt produkt sender, vet du.

Mindre hakk i skjermen

Consept Creator viser oss en ny versjon av iPhone Pro som er veldig nært beslaktet med iPhone 12 Pro, men med mindre hakk i skjermen, større kameraer og nye farver (til tross for at det ikke foreligger noen konkrete lekkasjer om farver i iPhone 13-serien).

Er Apple overtroisk?

Om dette er litt tynt for dem som hadde håpet på litt deilig revolusjonær designtenkning må vi ta med i betraktningen at Apple har for vane å holde på grunnelementene en tid etter en større endring – som vi så med iPhone 12. Vi tipper at Apple er mer fokusert på å ruste opp maskinvaren med bedre kameraer, større batterier og forbedret 5G-støtte. 

En annen litt mere kuriøs ting, er hvor overtroisk Apple er: Våger de å beholde tallet 13 i navnet – eller finner de på noe fancy for ikke å havne i uløkka? Det får vi forhåpentligvis vite i neste serie lekkasjer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse