Iphone13120hz
Fokuset for årets iPhone-modeller er oppgradert 120Hz-panel og et kamerasystem som tar enda bedre portrett- og nattbilder. Bilde: EverythingApplePro

Annonse


Produksjonen av iPhone 13 sine 120Hz-paneler har startet – det kan bli lettere å skaffe de nye modellene i år

Vi har allerede hørt at produksjonen av Apples nye A15-brikkesett er igangsatt før lanseringen av nye iPhone-modeller i september, oktober/november.

Endelig oppgraderes iPhone Pro fra 60 til 120Hz

Nå melder Theelec.net, uten forbehold, at Apple også har startet produksjonen av noe veldig mange venter på, trolig mer enn nok en enda litt kjappere iPhone: 120Hz panel-oppdateringsfrekvens. Vi har jo regnet med at dette skulle skje, men det er fint å få en bekreftelse og ikke minst at det blir 120Hz og ikke 90.

Uten tvil var det en skuffelse at Apple ikke klarte å levere dette samtidig med den ellers helt nye iPhone 12-serien, men slik endte det altså.

Det kan bli lettere å skaffe iPhone 13 ved lansering enn 12-serien

Både Samsung og LG produserer de nye skjermene for Apple. LG startet produksjonen nylig, mens Samsung (som står for mesteparten av produksjonen) startet allerede for noen uker siden.

Annonse
For øvrig har LGs produksjonssystemer en 80 prosent suksessrate ved produksjon av panelene, noe som vil gjøre det mulig å mette markedet relativt kort tid etter lansering.

Den nye 13-serien utstyres med enda større kamera-sensorer. Bilde: EverythingApplePro

Målet er 110 millioner skjermer innledningsvis

Til sammen skal de to produsere 110 millioner OLED-panel i et forsøk fra Apples side å være sikre på at det er nok iPhone 13-modeller ved lansering, så de slipper å oppleve manko som da de lanserte dagens modeller.

Vi håper også på bedre batterilevetid med 5G påslått, men den virkelige forbedringen på denne fronten får vi neppe før Apple implementerer egne 5G-modem, noe som ikke skjer før tidligst 2023.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse