nyewindows
Torsdag 24. juni skal Microsoft avduke helt nye Windows, og vi kan ikke vente.

Annonse


Dette er datoen de avslører neste generasjon Windows

Microsoft har avslørt at 24. juni klokka 17:00 er datoen vi får se nye Windows.

Følg med hos oss klokka 17:00 24. juni

Microsoft-toppsjef Satya Nadella har allerede avslørt at han bruker det nye OS-et, og at de skulle avsløre mer snart. Og nå er det altså ikke mange ukene til vi får se hva Microsoft har jobbet med.

Som kjent vraket Microsoft Windows 10X, så det skal bli spennende å se om de inkluderer mer enn kun “under panseret” funksjoner fra dette OS-et, men også kanskje inkluderer et mer berøringsvennliggrensesnitt i nye Windows. Spørsmålet er om det blir to modus, ett for tastatur og mus og ett for fingrene.

Vi vet ingenting om det nye OS-et, så dette blir kun spekulasjoner, da det ikke har lekket noe som helst utover at vi stadig oppdager de bytter ut ikoner. Vi ser frem til å se mer spennende avsløringer på tampen av måneden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse