Twitter
Planer om en månedlig abonnementstjeneste.

Annonse


Twitter vil ha betalt

Twitter ser ut til ved en feil å ha bekreftet planer om å lansere et nytt abonnementsnivå, en betaltjeneste kalt “Twitter Blue”. Det nye kjøpe-alternativet er oppført i App Store under kjøp i appen og priset til 2,99 dollar (25 kroner), men ser ennå ikke ut til å være aktivert.

Twitters blå

Kjøpe-alternativet Twitter Blue ble oppdaget av Jane Manchun Wong. Hun har tidligere offentliggjort detaljer om Twitter Blue som hun har gravd frem fra dypet av Twitters iOS-kode.

Twitter Blue inkluderer et alternativ for å angre en tweet. Alternativet holder på tweeten i en nærmere definert tid før den publiseres. Der er også en lese-modus som eksponerer lange tråder på en mere lesevennlig måte.

Farver og temaer

Twitter Blue byr på farver; du kan velge mellom flere farve-temaer og ulike app-ikoner, men mere matnyttig er kanskje den nye funksjonen for samling, lagring og organisering av favoritt-tweets. Det kan gjøre det lettere å navigere seg tilbake til tweets man ønsker å gjenoppfriske.

Annonse
Det er ikke klart når Twitter Blue blir tilgjengelig, men at alternativet for kjøp i appen er publisert i ‌App Store‌, er nok et signal om at lansering ikke er fjernt forestående.

Twitter har ingen kommentar så langt.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse