Foto: Arnt Jensvoll
Etterspørselen etter kryptovaluta øker raskt i Emiratene. Foto: Arnt Jensvoll

Annonse


Dubai tilrettelegger for betaling i krypto

Dubai Airport Free Zone Authority har signert en avtale som gjør det mulig for selskaper som handler med krypto å bli lisensiert i frisonen.

Denne artikkelen inneholder reklamelenker.

Ønsker vekst i kryptosektoren

Avtalen støtter regulering, tilbud, utstedelse, notering og handel med kryptoaktiva innenfor frisonen. Dette omtales som en integrert del av Emiratenes fremtidsrettede blockchain-strategi og det er forventet at det skal bidra til vekst i kryptovaluta-sektoren og øke bruken av blockchain i Dubai og De forente arabiske emirater.

Les også: Hvordan kjøpe Bitcoin

Annonse


Fremtidsrettet blockchain-strategi

Etterspørselen etter kryptovaluta øker raskt i Emiratene og andre Gulf Cooperation Council (GCC)-land i takt med at de globale handelsvolumene for kryptoaktiva øker. UAE Blockchain Strategy 2021 har satt som mål å gjennomføre minst halvparten av alle offentlige transaksjoner ved bruk av blockchain-teknologi i nær fremtid.

Les også: Hvordan kjøpe Ethereum

Tidligere iår var den offisielle lisensieringsenheten i frihandelsonen KIKLABB i Dubai først ute i De forente arabiske emirater med å tillate kryptobetaling (bitcoin, ethereum og tether) for handelslisenser og visumavgifter.

Annonse


Annonse


Annonse