Annonse


LAST NED: Windows 10 mai-oppdateringen

Den “store” oppgraderingen av Windows 10 kan nå lastes ned av alle.

Du kan laste ned nå

Mai-oppdateringen byr ikke på noen store grensesnitt-forbedringer eller slike ting, i stedet er det rettet ting “under panseret” – det er også på plass forbedringer for administratorer og Windows Hello.

Oppdateringer som denne tvinges bare på brukerne når den gjeldende versjonen går ut på dato, noe som ikke kommer til å skje med det første, men du kan altså forespørre oppdateringen fra Windows Update nå uten å måtte være beta-tester. Vi har brukt den nye versjonen i flere uker, og har ikke oppdaget hverken feil eller forbedringer, men merk at alle maskiner er ulike, så dobbeltsjekk med produsenten om du har spesial-maskinvare.

  • Windows Hello: om du har både intern og eksternt web-kamera, kan du definere ekstern-kameraet som det eksterne for bruke med Windows Hello.
  • Windows Defender Application Guard Performance har forbedret ytelsen noe som gjør det lettere for administratorer.
  • Microsoft har forbedret Windows Management Instrumentation (WMI) Group Policy Service (GPSVC)-ytelsen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse