imacm1geekbench
iMac M1 kommer de første kundene i hendene 21. mai, og har så og si samme ytelse som iPad Pro M1.

Annonse


iMac M1 er 124 prosent kjappere enn en iMac med Intel Core i3 – 42 prosent kjappere enn en i7

Tirsdag denne uken lekket de første iPad Pro M1 Geekbench-tallene, og nå er den samme testen utført med på en iMac M1.

CPU-en har 3,2GHz som base – testmaskinen har 16GB RAM

Det vil jo ikke være noen store overraksler hva angår poengsummen, med tanke på at det er nøyaktig samme M1-brikke som er å finne i alle de andre maskinene, MacBook Air og Pro, Mac mini og nå også iMac og iPad Pro.

8-kjerner CPU-en (den aller billigste leveres med en 7 kjerner GPU) når 1700 og 7400 poeng – hvordan er det sammenlignet med iPad Pro M1? Jo, den klarte 1718 – 7284 poeng. Den lille forskjellen på 116 poeng i flerkjerne-testen kan være alt fra drivere eller testprogrammet. Det er mulig det jevner seg ut.

Vanvittig mye kjappere enn den gamle inngangsmodellen

Intel Core i7 på en 21,5″ iMac klarer 1200 og 6400 poeng.

Annonse


For å ytterligere demonstrere hvor mye bedre M1 er enn noen av Intels Core CPU-er, er den 124 prosent kjappere enn Intel Core i3, men kun 16 prosent kjappere i samme flerkjerne-test sammenlignet mot en Core i7 iMac.

En 16” MacBook Pro med Core i9 må også se seg slått, da denne karrer til seg 6819 flerkjerne-poeng.

Som med iPad Pro M1 kommer de første nye iMac-ene i hendene til kundene 21. mai.

Annonse