ipadprom1forsendelse
Det skal bli ekstra interessant å se om spill-utviklere virkelig klarer å nytte kraften i de nye iPad Pro-maskinene som nå er farlig nærme, og kanskje helt der, i form av grafikk som kan sammenlignes med mellomklasse gaming-stasjonære.

Annonse


iPad Pro M1 sendes de første kundene nå, men de blir ikke levert før 21. mai

Tidligst 21. mai står det opplyst på både iMac og iPad Pro M1-ordre for de som var aller først ute.

Oppdatert, 13. mai, 08:00:

Dessverre er det slik at også med denne lanseringen så holder budselskapet på pakken til lanseringsdagen, og i dette tilfellet viser det seg å være 21. mai.

Er din ordre oppdatert?

Men en rekke kunder har allerede opplevd at kortet er trekket for iPad Pro M1, og at man på ordrestatussiden kan se, om så er tilfellet, at den nye iPad-en gjøres til å sendes.

Annonse
Det betyr at disse kanskje leveres allerede på fredag for de ekstra heldige kundene. Bestilte man med Magic Keyboard for den største modellen, er det ikke sikkert at dette produktet gjøres klart, det gjør det i hvert fall ikke på vår ordre.

Spill-utviklerne i Apples reklamevideo skryter fælt av all kraften de kan hente ut av iPad Pro M1 – vi får se.

Lurer du på som oss hva du skal bruke all kraften til?

Det samme kan ikke sies om iMac M1 som fremdeles ikke står oppført som “under behandling”, og dermed kanskje ikke leveres før tidligst 21. mai, altså fredag neste uke.

Nye iPad har 40 prosent kjappere GPU og 50 prosent kjappere CPU, noe også de aller første Geekbench-tallene understreker.

De nye iPad-ene med M1 er faktisk kjappere enn MacBook Pro 16 med Intel Core i9, i det minste i den testen:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse