Codename: Urban Legends gir et innblikk i fremtidens AR og 5G-nettverk.

Annonse


Pokémon GO kombinerer 5G og AR

Nesten fem år etter at Niantic bidro til å popularisere AR-effekter (Augmented Reality) med Pokémon GO, presenterer selskapet sammen med Planet-Scale AR Alliance, en ny 5G AR-opplevelse. 

Codename: Urban Legends viser hvilken kraft 5G og AR representerer

Niantic bygger en AR-plattform for nåværende og fremtidige generasjoners maskinvare og nettverk. Ifjor etablerte noen av de største globale aktørene gruppen Niantic Planet-Scale AR Alliance. Sammen utvikler de nye måter å oppleve AR på.

Les også: Snap med “AR Spectacles” og selfie-drone

Ifølge Niantic bruker Codename: Urban Legends den ultra-lave latenstiden og høye båndbredden i 5G for å levere en svært sosial AR-opplevelse. Spillerne sprenger monstre og redder mytiske allierte, inkludert Doty, den opprinnelige Niantic Explorer.

Annonse


Selskapet forventer at 5G skal revolusjonere AR-spill på måter 4G og Wi-Fi ikke var i stand til.

Niantic sier at de ser mulighet til å håndtere opptil ti ganger så mange samtidige spillere med 5G. Tirsdag sa Verizon at de vil slå av 3G-nettverket i USA innen utgangen av 2022 og fokusere på 5G. 

I mellomtiden lager Niantic sine egne AR-briller mens de hjelper andre selskaper med å forbedre sine AR-enheter, for eksempel Microsofts HoloLens. 

Se Codename: Urban Legends-traileren:

Kilde: Nianticlabs

Annonse


Annonse


Annonse