Ristingen er sannsynligvis gjort med vilje. (Ill: Skjermdump fra Youtube)

Annonse


Crysis Next er Battle Royal

Siden det første Crysis ble lansert i 2007 har spillet vært fokus for ikke bare spillere, men også overklokkere og tech-entusiaster.

Spillet hadde fantastisk grafikk og var tilsvarende tungt å drive.

I fjor slapp Crytek Crysis Remastered med ray-tracing og egen 8K-modus

Nå har en video av det som ser ut som et Crysis i battle royal – format lekket. Crysis Next kan være det neste i spillets serie og kan bli tilgjengelig gratis og gi hundrevis av spillere mulighet til å konkurrere på samme kart.

Den uskarpe filmen som dukket opp på nettsedet 4chan hevder å være opptak fra det muligens kommende spillet:

Filmen ser også ut til å være filmet i 2004 for å forvirre ytterligere

Ifølge Youtuberen som har delt filmen ser det ut som at opptaket er gjort på VHS og at dette mest sannsynlig er Crytek som troller.

Annonse


Videoen er alt for dårlig til å si noe særlig om spillet, annet enn at det at spilleren på et tidspunkt flyr nedover bakken i fallskjerm vitner om at det er snakk om Battle Royal.

Men en Battle Royal – versjon av Crysis har vært diskutert av seriens tilhengere siden oktober i fjor og den lekkede filmen er laget på samme måte som en lekkasje av Halo 4 fra 2012. Med andre ord er valget av format og kvalitet muligens bevisst fra lekkerens side.

Hvis filmen er ekte er det tydelig at vi ser på en tidlig versjon av neste Crysis med uferdige teksturer og fargepaletter.

Når spilleren blir drept står det “Du ble drept av en underbetalt Crytek-ansatt” på skjermen. Det kan både være tegn på at dette er tull og på at det er en tidlig versjon av Crysis Next.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse